MONTERREI

A feira de outono incluirá degustacións culinarias

FEira Outono
photo_camera A vila volverá a vivir un evento de promoción dos seus produtos.

Nesta edición da feira instalaranse dúas carpas temáticas, que estarán abertas ao publico en horario de 11:00 a 14:00 horas e de 16:30 a 20:30 horas

A IV edición da Feira de Outono de Verín, que se celebrará os días 17 e 18 desenvolverá as súas actividades na Praza Maior centrada na alimentación e na gastronomía baseada nos produtos típicos de outono. Como novidade, nesta edición organizaranse varias sesións de showcooking impartidas por cociñeiros de varios restaurantes locais pertencentes a Asociación de Hosteleros de la Comarca de Monterrei (AHECOM) e por reputados bogueiros gastronómicos.

Nesta edición da feira instalaranse dúas carpas temáticas, que estarán abertas ao publico en horario de 11:00 a 14:00 horas e de 16:30 a 20:30 horas. A primeira delas estará dedicada ao sector da alimentación, con diferentes stands de produtos variados tales como mel, castañas, froitos secos, figos, marmeladas, bicas, pan, licores, compotas, queixos, bolachas e boqiños, aceitunas en conserva, fabas, garbanzos, salazóns, embutidos e carnes. Como novidade nesta edición, a segunda carpa estará dedicada á gastronomía. Varios restaurantes locais e os blogueiros gastronómicos Conchi Zúñiga e José Luís Oliveira ofrecerán sesións de showcooking.

Te puede interesar