As últimas visitas de "Almorz@ con Beizos Brancos” foron ao CEIP Manuel Sueiro e ao colexio Padre Feijoo de Allariz.
Estudiantes de Primaria de centros de ensino de toda Galicia están a participar este curso na actividade “Almorz@ con Beizos Brancos”, un programa organizado pola Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias (Agaca), e Obra Social “la Caixa” que ten como obxectivo difundir fórmulas nutricionais sas entre os escolares galegos. “Almorz@ con Beizos Brancos” fomenta o consumo de productos naturais frente a outros procesados industrialmente, buscando involucrar no só a estudantes senón tamén ás familias. Así, unha nutricionista comezará a xornada expondo diversas opcións de almorzos, doados de preparar, que inclúen productos con alto valor nutritivo e aporte enerxético axeitado ao correcto desenrolo físico e intelectual dos nenos e nenas. Despois, os escolares aprenderon os procesos polos que pasa o leite desde que se extrae das vacas ata que chega aos seus vasos, mediante unha actividade grupal lúdica.
As últimas visitas de "Almorz@ con Beizos Brancos” foron ao CEIP Manuel Sueiro e ao colexio Padre Feijoo de Allariz.