O Parador de Puebla (Zamora), premiado pola Academia Galega de Gastronomía por difundir a cociña autóctona

O representante da Academia Galega de Gastronomía, Francisco García Bobadilla, e os directores dos paradores de Verín e Poboa de Sanabria (Zamora) participarán mañá no acto de entrega de diplomas que a entidade galega quere outorgar aos paradores galegos 'polo seu labor no recoñecemento e a posta en valor dos produtos e a cociña autóctonos'.
Durante este serán recoñecidos os equipos de cociña e restaurante de paradores ourensanos xunto a compañeiros de parador de Poboa de Sanabria, premiados tamén 'pola súa proximidade xeográfica con Galicia e a difusión da súa cociña'.

En actos anteriores recibiron os seus diplomas os traballadores do resto de paradores galegos (Baiona, Cambados, Ferrol, Monforte de Lemos, Pontevedra, Ribadeo, Santiago de Compostela, Tui e Vilalba), ademais do establecemento leonés de Villafranca de El Bierzo, polo mesmo motivo que o de Poboa de Sanabria.

Te puede interesar