ENTROIDO 2017

A Ruta das Tapas está dedicada aos produtos do Entroido

Os pinchos poderán degustarse ao prezo de 2 euros, coa posibilidade de participar no sorteo ao final da tempada que entregará premios por valor de 2.000 euros a consumir na vila

Os produtos gastronómicos da Festa do Entroido, especialmente a cachucha, van ser os protagonistas da Ruta das Tapas deste mes de febreiro no Carballiño. Os 21 locais hostaleiros que integran esta iniciativa ofrecerán hoxe, a partir das 20,00 horas, as tapas elaboradas cos productos porcinos, rendendo homenaxe á gastronomía propia do "Entroido.

Os pinchos poderán degustarse ao prezo de 2 euros, coa posibilidade de participar no sorteo ao final da tempada que entregará premios por valor de 2.000 euros a consumir na vila.

Nesta Ruta das Tapas, que desenvolven os hostaleiros do Carballiño e que neste caso leva o nome de "Sabores do Entoriodo), conta coa colaboración do Concello, o Centro Comercial Aberto e a adega do Ribeiro Pazo Tizón. A próxima xornada será o 17 de febreiro. 
 

Te puede interesar