O pincho Trisquel logrou o premio da prensa, do xurado profesional e foi segundo do xurado popular
O concurso de pinchos "Sabores de Ourense" desta edición xa ten gañadores. O certame que se desarrollou desde día 15 ata o 30 de novembro contabilizou 2.200 papeletas de votos, o que contabiliza aproximadamente un mínimo de 6.600 pinchos. O pincho Trisquel feito polo local Tapa Negra foi o gañador desta edición 2014.
Os gañadores foron:
-Xurado Pincho Celíacos: O Comellón por "Capricho"
-Xurado "Come Ourense": Portovello por "Magosto"
-Xurado da Prensa: Tapa Negra por "Trisquel"
-Xurado Profesional:
1º: Tapa Negra por "Trisquel"
2º: La Estación de Loman por "Spanish Railway"
3º: Portovello por "Magosto"
-Xurado Popular:
1º: La Gula por "Tempura de makis"
2º: Tapa Negra por "Trisquel"
3º: O Comellón por "Capricho"