1
/
14
Inauguración de Xantar .// Martiño PInal
2
/
14
Parada de Sil - Aperitivos
3
/
14
Guimarães - Vitela assada com batata assada, arroz e grelos
4
/
14
Douro, de Vila Real - Buffet de Entradas: Xamón de Vila Real, Afumados, Ensalada de Bacallau, Ensalada de Orella, Fígado encebolado, Fritos de Bacallau, “Rojõezinhos”, Ensaladas Frías, “Tripas aos Molhos”, Embutidos Fritos, Pataniscas de Bacallau e Empanadas
5
/
14
Douro, de Vila Real - Tenreira de Maronês DOP con Queixo da Serra, patacas e verduras salteadas
6
/
14
Inorde - Callos (Coren)
7
/
14
Inorde - Crema de grelos con xamón e castañas
8
/
14
Inorde - Castañas con xenxibre (Cuevas) con iogur grego e lima
9
/
14
Inorde - Carrilleiras Selecta (Coren) con puré de pataca e castañas (IXP Pataca de Galicia)
10
/
14
Inorde - Xamón Selecta (Coren) – Gama Selecta Coren: porcos criados con castañas
11
/
14
12
/
14
13
/
14
14
/
14