El entrenador del Ourense aseguró que 'no descanso díxenlles ós xogadores que íbamos gañar o partido, saiunos todo o que traballamos pola semana'

Luisito: 'É difícil xogar mellor'

Luisito da indicaciones al brasileño Amilton, que sustituyó a Sanginés en el minuto 60. (Foto: DXT CAMPEÓN)
El entrenador del Ourense era un hombre feliz tras el partido de ayer: 'O partido que fixemos foi moi completo durante os 90 minutos, pero creo que a segunda parte foi espectacular, é difícil xogar a un nivel moito mellor', señaló.
Luisito remarcó que 'a primeira parte estivo máis igualada pero na segunda fomos moi superiores. Na primeira parte tivemos incluso máis posesión que na segunda, chegábamos moito e ben ata a área rival pero éramos incapaces de acabar as xogadas, o que lles permitía ó Cerceda facer contras que levaron peligro xa que eles teñen xogadores de moita calidade'.

El entrenador del conjunto ourensano reconoce que con lo bien que estaban haciendo las cosas tenía claro que su equipo sacaría el partido adelante: 'No descanso díxenlles ós xogadores que íbamos a gañar o partido, estábamos facendo un gran traballo e ó final tivemos a reconpensa de gañar o partido'.

Y también el golaverage: 'Despois de marcar o 0-1 démonos conta de que incluso podíamos ir a polo golaverage, entón plantexámonos o que quedaba como se dunha eliminatoria se tratara, e todo nos saíu á perfección'.

Recuperado el liderato, Luisito no quiere que su equipo pierda la concentración, aunque considera que 'hai que disfrutar deste resultado e da sensacional segunda parte que fixemos', pero avisa que 'queda moita Liga, 33 puntos en xogo. Todo o mérito é dos xogadores, fixeron un gran traballo'.

Luisito, para el que la pasada fue una semana complicada debido a un problema familiar, estaba contento, aunque medía su euforia: 'Xa o avisara durante a semana, a alineación non iba a ser para xogar ó empate, senón buscar a victoria'.

Uno de los protagonistas del triunfo fue Eder. El delantero vasco regresó a su cita con el gol 12 jornadas después. Luisito subrayó que 'é un xogador que independientemente de que marque ou non fai un traballo impresionante, un traballo espectacular. Durante a semana falei con el e díxenlle que neste partido marcaría, e acadou dous goles'.