Luisito, técnico del Ourense, dijo que 'o equipo estivo inmenso, así pasaremos menos apuros para acadar a permanencia'

'Pouco podo reprochar'

Luisito, entrenador del Ourense, hablando con sus jugadores desde la zona de banquillos. (Foto: MIGUEL ÁNGEL)
Luis Míguez 'Luisito', entrenador del Ourense, reconoció que el de ayer fue 'un partido con moitos matices. Pasamos do posible 1-0 nunha xogada de Jaime Noguerol ó 0-1 nun golazo de falta. Despois, regalamos o segundo gol, e cando na segunda parte logramos metelos atrás e acortar distancias chega a expulsión de Yebra e outro regalo que nos costou o 1-3. A pesar de todo, o equipo competíu moi ben'.
El técnico del conjunto ourensano subrayó que 'o 0-2 do descanso era totalmente inxusto, despois, cos cambios, logramos que nos últimos 20 minutos non foran capaces de saír co balón controlado. O que non podemos permitir é o fallo imperdoable de tres defensas no terceiro gol deles'.

Luisito resumió que 'estou moi orgulloso do traballo dos meus xogadores ante o candidato número un a ser campeón de grupo, nun partido no que o Tenerife, sin negarlle que puido ser merecedor á victoria, tivo sorte en momentos puntuais, porque tiraron catro veces a portería e marcaron tres goles. Sabíamos que perdendo o balón eles iban a saír moi rápido en contras perigosas'.

ASÍ, MÁS CERCA DEL OBJETIVO

A pesar de la derrota Luisito es moderadamente optimista con el futuro del equipo. Su discurso sigue siendo pausado pero más optimista que hace unas jornadas: 'Se xogamos así durante toda a tempada non pasaremos apuros para acadar o principal obxectivo,a permanencia'. Y respecto al partido anadió: 'Ante un rival coma o Tenerife se baixas a guardia un pouco estás perdido. A primeira opción que tiveron metérona Teñen un xogador como Aridane que marca as diferencias nunha categoría como esta. O traballo do equipo foi inmenso, pouco se pode reprochar, quizá os dous últimos goles. O terceiro gol é imperdoable, non podemos conceder esas facilidades'.

Luisito remarcó que no le gusta hablar de los árbitros y aunque cree que no fue totalmente determinante en el resultado sí cometió errores puntuales: 'Somos pobres, pero tamén temos dereito á vida. Cando tiñamos ó Tenerife contra as cordas déixanos con 10 nunha xogada na que non pita con anterioridade unha man clara. Non baixamos a guardia pero un erro arbitral terminounos de matar'.