UNA IMPRENTA Y UN PERIÓDICO
Un escaparate que es historia
A preparación dos pratos correu por conta do Centro de Formación de Empresarios de Hostelería e Turismo de Ourense, que dirixe Constantino Iglesias, que presentou lacón cocido, solombo en carpaccio e tamén xarrete estufado.
Ademais, contouse novamente coa dirección do sumiller Antonio Raluy, que foi o encargado de guiar aos participantes polas sensacións, experiencias e harmonías desta maridaxe.
ÉXITO
A participación rondou a veintena de persoas neste terceiro módulo, 'incrementándose a asistencia en cada xornada levada a cabo, dato que amosa un gran interese dos participantes, froito das anteriores experiencias satisfactorias', sinalaron os responsabeis da Ruta do Viño.
A cuarta xornada está prevista para o próximo tres de xuño, nas instalacións da Cooperativa Vitivinícola do Ribeiro, ubicadas en Valdepereira (Ribadavia).
Contenido patrocinado
También te puede interesar
UNA IMPRENTA Y UN PERIÓDICO
Un escaparate que es historia
DENOMINACIÓN DE ORIGEN
O Ribeiro reactivará viñedos para aumentar su producción
PROYECCIÓN INTERNACIONAL
El Instituto Cervantes dará un impulso al legado sefardí en Ribadavia
Lo último