Entrevista

Gerson Iglesias: "Queremos que se saiba  que en Ourense tamén se fai unha cociña diferente e atractiva”

ALLARIZ (HOTEL OCA VILA DE ALLARIZ). 07/06/2022. OURENSE. Entrevista ó cociñeiro Gersón Iglesias, no restaurante Erva do Hotel Oca de Allariz. FOTO: ÓSCAR PINAL

Gerson prepara unha pinsa vexetal con productos ecolóxicos e "quilómetro cero":
shiitake de Trives, flores comestibles de Allariz... Todo da provincia.
photo_camera El chef Gerson Iglesias (ÓSCAR PINAL).
É o novo presidente de Cociña Ourense, un cargo ao que chega repleto de ilusión
O cociñeiro Gerson Iglesias é o novo presidente de Cociña Ourense, un cargo ao que chega repleto de ilusión e con gañas de que a gastronomía local acade o recoñecemento que merece. Para elo aportará…
 
Debes estar registrado para leer este contenido
star
Podrás registrarte con tu correo. Es rápido y gratis.
¿Necesitas ayuda? Envíanos un email a [email protected].
Te puede interesar