EL MACHISMO NO CESA
La violencia de género no da tregua: 2,4 denuncias al día en Ourense
A gastronomía, especialmente en Galicia, é unha das demostracións máis auténticas do seu patrimonio e cultura. Por iso, Gadis apoia un gran número de eventos gastronómicos que poñen en valor non so os nosos produtos, se non tamén a nosa forma de vida, e a nosa terra. Produtos locais, de calidade, procedentes de produtores locais e pequenas e medianas empresas, que son a esencia da riqueza gastronómica da terra.
E é que a cociña move o mundo, por iso é tamén un importante reclamo turístico. Estes dous sectores, gastronomía e turismo, reúnense en Xantar, o Salón Internacional de Turismo Gastronómico. Unha cita que conta coa colaboración de Gadis, e que defende algúns valores compartidos coa cadea de supermercados tales como a alimentación saudable, a sustentabilidade ou o compromiso coa contorna, entre moitos outros.
Con 22 anos de traxectoria, Xantar é unha feira de referencia internacional, que se celebra en Ourense dende o 9 ao 13 de novembro, ofrecendo cinco días de intensa actividade, co obxectivo de apostar por unha alimentación equilibrada a partir de produtos de calidade.
Ademais de Xantar, Gadis apoia outros eventos gastronómicos de gran relevancia. Por exemplo, algúns recentes como Etiqueta Negra, a feira de produto gourmet galego que ten lugar en Pontevedra do 12 ao 14 de novembro; o Gastro Movida Summit, que se celebra en Vigo entre o 28 e o 30 deste mes, ou o Fórum Gastronómico, que foi o pasado mes de setembro na Coruña.
Todos estes eventos culinarios coinciden na posta en valor de Galicia como potencia de innovación turística, gastronómica e cultural. E, ademais, contribúen á xeración de riqueza local e ó impulso a sectores claves no tecido socioeconómico da nosa comunidade. Obxectivos que Gadis comparte ao 100%, e que inclúe no seu programa de Responsabilidade Social Corporativa. Un programa que conta con máis de 1.650 iniciativas de diversa índole, que promoven un impacto positivo no noso entorno.
Contenido patrocinado
También te puede interesar
EL MACHISMO NO CESA
La violencia de género no da tregua: 2,4 denuncias al día en Ourense
Los ingenieros agrícolas de Ourense renuevan su cúpula
Pepe Paz, presidente do Colexio de Enxeñeiros Agrícolas: “Temos que facer un novo rural con mais industrias agroalimentarias”
UNO MENOS QUE EN 2022
Ourense se acerca a su récord de colisiones provocadas por animales
CULTURA EN EL RURAL
La Red Provincial de Auditorios de Ourense alcanza los 7.500 espectadores
Lo último
COMIDAS EN FAMILIA
Qué se come y cómo se vive la Nochebuena en distintos países del mundo
PLANES EN OURENSE
Agenda | ¿Qué hacer en Ourense hoy, martes 23 de diciembre?
ESQUELAS DE OURENSE
Las esquelas de este martes, 23 de diciembre, en Ourense